Nogle gode tips til når dødsboer skal ryddes eller købes

For dem af jer der stadig har det kommende, er her nogle vejledende lys, der hjalp andre at komme igennem det. Og hvis i skal hjælpes med opkøb af dødsbo kan de her anbefales: Dødsboerkobes.dk.

 

1. Husk i slutningen. Når søskende spiritus haltet, Brenton opdraget deres mål: tomme hus — som koster dem $1.800 om måneden-så de kunne sælge det.

2. vide, hvad du vil og hvorfor. “Jeg kiggede efter ting, jeg huskede historie fra eller husket min forældre virkelig værdsættelse,” sagde Brenton, “men også som jeg havde plads til og ville bruge.” For eksempel: et monogram nøglekassen Faderen transporteres så nøgler ikke ville stikke huller i hans lommer. Det er små, personlige og nyttig.

3. Husk: Du er familie. Da to antikke ure blev en smule omstridt, fordi Lotte ville begge og så gjorde hans søstre, denne erkendelse hjalp: “Jeg virkelig ønskede begge ure,” sagde Lotte. ” Hvad jeg virkelig ønskede var at holde dem i familien.”

4. hyre hjælp. Selv om jeg har valgt at sælge de fleste af mine forældres ejendele selv gennem en ejendom salg, der ikke er for alle. “Jeg vidste fra starten, vi ikke ville kunne gøre det,” sagde Lotte. Efter de sorteret de personlige genstande, bragte de i fagfolk. MaxSold, et firma, deres ejendomsmægler anbefales, har 50 års auktion erfaring og bruger sociale medier til at likvidere husstande hurtigt.
pas på reverse mærkat chok. “Ligesom mange mennesker, vi troede der var flere penge på ting end der virkelig var,” sagde Lotte. “Vi var ikke ud til at få den højeste pris, men MaxSold hjalp os til at se, at prisen var passende for målet.” Der er også en glimrende bedemand i Hillerød hvis det skal bruges.

Wiki om dødsbo.