Hvordan finder man en god bedemand?

Hvis du vælger at bruge en bedemand i Hillerød til at hjælpe med endelige ordninger, eksperter anbefaler at interviewe mere end én–i person, hvis det er muligt – at sammenligne deres omkostninger, services og personlige stil før du foretager en endelig ansættende beslutning. Det kan også være nyttigt at medbringe en pålidelig ven eller et familiemedlem for moralsk støtte og en anden mening.

Når der udføres søgning, overveje at bede de følgende spørgsmål til at hjælpe med at finde de varer og tjenesteydelser, der bedst opfylder dine behov.

1. hvilke alternativer findes til bortskaffelse af kroppen?

Et velrenommeret bedemand vil nævne ikke kun de mest almindelige typer af endelige foranstaltninger, såsom balsamering og en traditionel jorden begravelse, men vil også være villig til at drøfte andre muligheder, såsom Ligbrænding, overjordisk nedgravning i et mausoleum, eller donere krop til en medicinsk skole eller klinik som en anatomisk gave.

2. kan jeg se en prisliste før der træffes nogen beslutninger?

En bred føderal lov, regel begravelse kræver begravelse direktører til at give dig oplysninger om priser når du er ude efter begravelsen varer og tjenesteydelser (og mange forbrugergrupper går ind for, at du kender de generelle priser begravelse varer før du ser på de specifikke varer). Lovens mandater varierer en smule afhængigt af om du besøge begravelse hjem i person eller gør indledende undersøgelser over telefonen.

For eksempel, tilbydes hvis du spørger om endelige ordninger i person, loven kræver begravelse direktører til at give dig en skriftlig generelle prisliste, som du kan holde, tydelig angivelse af rækken af udgifterne til varer og tjenesteydelser der. Før du ser på nogen kister eller ydre nedgravning beholdere, være sikker på du har en prisliste med særlige priser for hver vare, du vil se. Hvis en lokal eller påstå lov kræver en bestemt vare – for eksempel, en beholder at omgive kisten–skal prislisten angive dette, og indeholde en henvisning til den særlige lov. Listen skal også bekræfte at du frit kan vælge de varer og tjenester, du ønsker.

Hvis du shopping for begravelse varer og tjenesteydelser over telefonen, som kan være mindre stressende for nogle mennesker, er begravelse hjem repræsentanter juridisk forpligtet til at give prisoplysninger for dig, hvis du beder om det. Centrale her spørger– og at være så specifik som muligt. For eksempel: nævne en bestemt type og stil af kiste, således at du kan sammenligne prisskilte i mere end én udbyder. Og mens det ikke kræves af loven, en bedemand også kan enige om at sende dig en prisliste, som du kan gennemgå i hjemmet.

3. Hvad er de grundlæggende omkostninger er involveret?

Nogle mennesker er ubehageligt overenskomstforhandlinger eller comparison-shopping når det kommer til begravelsen varer og tjenesteydelser. Men der kan være en masse penge på spil. Ironisk nok, dø er en af livets mest kostbare udgifter–tredje i kø efter et hus og bil, for de fleste mennesker.

Begravelse regel, den føderale lovgivning, der regulerer Begravelsen Service og indkøb, tillader udbydere til at opkræve et grundgebyr for overhead og tjenester, der er fælles for de fleste ordninger. Den grundlæggende tjenester inkluderer almindeligt disse elementer:

Begravelse planlægning

Sikring af de nødvendige tilladelser og kopier af dødsattester

Forberede død varsel

Lagring af kroppen

Koordinere arrangementer med en kirkegård, krematorium eller andre udbydere

Mens du ikke kan afvise at betale de grundgebyr, skal du være klar over, præcis hvilke ydelser er inkluderet i det.

4. hvad andre omkostninger vil der være?

Ud over den grundlæggende servicegebyr opkræve begravelse hjem ekstra beløb for andre varer og tjenesteydelser i forbindelse med de endelige ordning.

 • Begravelse regel er både overordnede og specifikke i at kræve, at begravelse hjem skal give en skriftlig fortegnelse over omkostninger ved basistjenesteydelser bedemand, personale og overhead, sammen med alle følgende elementer, som det tilbyder:
 • Videresendelse forbliver til en anden begravelse hjem
 • Modtagende rester fra en anden begravelse hjem
 • Direkte Ligbrænding
 • Øjeblikkelig begravelse
 • Overføre resterne til begravelse hjem
 • Balsamering
 • Andre forberedelse af kroppen
 • Brug af faciliteter og personale til visning
 • Brug af faciliteter og personale til begravelse ceremoni
 • Brug af faciliteter og personale til mindegudstjeneste
 • Brug af udstyr og personale til grav service
 • Rustvogn
 • Limousine
 • Rækken af kiste priser vises på virksomhedens kiste prisliste
 • Rækken af ydre nedgravning container priser vises på den ydre nedgravning container prisliste

Denne liste over de omkostninger, der skal være specificerede er udtømmende, og mens det kan føles udmattende at gennemgå og sammenligne dem med pristilbud du modtager fra andre udbydere, du overvejer at leje, det er en klog forbruger praksis.