5 Brystforstørrelse Tips: hvad du skal vide før operationen

For at reducere din risiko for kapselskrumpning forekommende, Følg disse 5 simple brystforstørrelse med eget fedt tips til at optimere din kirurgisk resultat:

LÆS MERE OM: BRYSTFORSTØRRELSES OPERATION

1. Vælg din kirurg omtanke

Jeg kan ikke understrege nok betydningen af at vælge et Board certificeret plastikkirurg når du skal have en brystforstørrende operation, helst en med en bryst fellowship og masser af erfaring i alle former for brystkræftoperation. Når du får vist postop billeder, Sørg for han/hunhar en imponerende følelse af sculpting æstetik. Faktisk ser kirurgens postopbilleder i andre surgerical kategorier som godt, som de bør ligeledes afspejlerhans/hendes sculpting evner. Din kirurg bør grundigt gennemgå alle realistiske risiciog de forholdsregler, der kan træffes for at minimere disse uønskede resultater. Det samme gælder for abdominalplastik eller maveplastik kirurgi.

2. Husk kirurgisk teknik er altid nøglen 

Lavere revision satser er forbundet med glatoverflade implantater (de kan flytte!) er placeret under de muskler gennem areolarkant (eller lavere brystet klappen) indsnit. Undgå afløb og bruge Keller tragte for at minimere infektion/forurening. Det gælder for al plastik kirurgi.

3. Gør effektiv PostOp implantat massage øvelser

Alle mine patienter instrueres i at massage deres implantater tidspunktet for deres første postoperative besøg (Se video demonstration nedenfor). De opfordres til at udføreøvelserne bryst massage hver 2 timer i løbet af vågne timer i de første 2-4 uger.Effektiv implantat motion hjælper med at holde arvæv kapsel generøst som muligtog dermed minimerer betydelig kontraktur.

4. Undgå Aspirin, Calcium, fisk olie PreOp og øge BP PostOp

Som en generel regel, jeg råde mine patienter at stoppe med at tage alle kosttilskud tre uger før operationen ogisær undgå aspirin, da det hæmmer klæbrighed af blodplader hvis blodpropper stikop huller i blodkarrene. Vi anbefaler også, ingen anstrengelse for to uger efteroperationen, som det tager at tid for din krop til at konsolidere disse blodpropperplaceret under kirurgi. Det betyder, at man bør være rolig og afslappet for to uger(det kan ske!) uden at blive alt for glad, trist eller gal; belastende med en afføring;afhente noget gulvet. etc. Dette regime, blandet med omhyggelig kirurgi, børundgå enhver blødende spørgsmål og behovet for afløb (og deres tilbøjelighed til atmuligvis forårsage en infektion). Motion kan normalt genoptages ca 4 uger efter operationen.

5. Ha’ en god sindstilstand 

Det lyder måske som en kliché, men hvordan vi tænker effekter, hvor godt vores krop håndterer stress af kirurgi. Hvis du følger disse brystforstørrelse recovery retningslinjer og sætte dit sind og hensigter det bedstemulige kirurgisk resultat, optimeret resultater.