Bo likvidation – dødsbo

Skrevet ved hjælp af RydningafDødsboKBH.dk.

Har du et hus eller et dødsbo, som du gerne vil ren og klar? Lad os tage arbejde for dig! Du kan finde os her og hjælper med opkøb af dødsbo og rydning af dødsbo.

Efter en inspektion og vi vil give dig et tilbud med en fast pris og dato for hvornår opgaven skal være færdig. Vi sortere alt, hvad der skal kasseres og levere til norske genanvendelse. Billigste overnatning for dig og de fleste øko-venlige for alle.

For at tage del i et ophold eller en vikling op til handler klart boet om respekt for dem, der har boet der og de aktiver, der tilhører familien. Selv efter at arvinger/familie har været og de vil holde plukket det op, så sker det, at finder vi ting under oprydning, der kunne være af interesse for familien. Vi er derfor omhyggeligt og opmærksomt under regnskabsafslutningen og læg til side de ting, som vi mener kan være af interesse for arvingenes holde.

Derfor ser vi vigtigheden af at have gode personlige kontakt med kunden under tømning af godset.
Vi tømmer ejendom over det hele rundt.

Rengøring

Vi udfører også rengøring. Vores professionelle personale sikrer, at din ejendom er rengjorte og klar til start til ny ejer. Vi tilbyder selvfølgelig også lettere rengøring. Som den ugentlige vask i hjemmet og på kontoret.

Det kan være en god ide at få renset og vasket grundigt før servering. At præsentere overnatning sin i den bedste mulige måde er vigtige for helhedsindtrykket. Det gør, at man kan få en bedre pris.
Forlade rengøring til os.

Hvis der er brug for den bedste bedemand i Hillerød så find ham her.